Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aplicația săptămânii este ZERO10. Poți sa îți faci o garderobă virtuală, cu haine probate pentru rețelele sociale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aplicația săptămânii este una interactivă. Se folosește de realitatea augmentată pentru a ne genera haine virtuale. Se numește ZERO10 și e gratuită. Noi ne-am făcut deja o garderobă virtuală.

Aplicaţia săptămânii este bazată pe realitate augmentată și este un paradis al hainelor virtuale. Chiar și brand-uri celebre și-au încărcat aici piese vestimentare gândite exclusiv pentru mediul virtual.

Multe dintre ele sunt gratuite și create de diverși artiști grafici din întreaga lume. Noi ne-am jucat deja cu aplicația, am probat foarte multe haine, unele mai interesante și mai haioase ca altele, iar partea cea mai bună este că poți să și te fotografiezi sau filmezi purtând aceste creații.

Ulterior, le poți încărca pe rețelele sociale. Aplicația se numește ZERO10 și este gratuită, dar include și creații mai sofisticate pentru care ești nevoit să plătești. Recomandarea este să păstrați, însă, banii pentru haine reale...piese clasice, care nu se demodează niciodată. Asta ca să fim și sustenabili. Iată, poți proba aici hainele mai controversate. Am putea spune că această soluție digitală ne scapă și de ceva cheltuieli.

Aplicația ZERO10 este disponibilă atât pentru iOS, cât și Android și abia așteaptă să fie descoperită. Și poate că nu te ajută să-ți reînoiești garderoba în adevăratul sens al cuvântului, dar este locul ideal pentru a încerca lucruri noi. Distracția este garantată. Noi ne jucăm și în pauza publicitară cu ea. Revenim în câteva minute. Între timp, vă invit pe contul nostru de instagram. Să vedeți ce creații am mai probat.

Citește și
returo
RetuRO a pus la dispoziţia comercianţilor o aplicaţie pentru gestionarea rapidă şi eficientă a ambalajelor SGR

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult