Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocul săptămânii este Star Wars Outlaws. Cât costă și cine l-a făcut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Star Wars Outlaws e un nou titlu Star Wars. Logic. Realizat tot de Ubisoft, acest joc te aduce din nou în telenovela spațială a lui George Lucas. Un shooter cu de toate. Inclusiv cu probleme.

Acesta este Star Wars Outlaws. Prima impresie - arată bine, nu? O lume mare în care să te rătăcești toată ziua.

Jocul este făcut de Ubisoft și vreo 4 ani s-a lucrat la el. Altfel, și primul titlu Star Wars făcut de o altă companie decât Electronic Arts, care a avut o perioadă exclusivitate.

Și pentru că-i făcut de Ubisoft și o armată de peste 500 de oameni cu leaderi de proiect de la Tom Clancy, Far Cry sau Watch Dogs, vei găsi câteva lucruri asemănătoare - de la cățărat până la furișat pe lângă adversari.

Tu ești Kay Vess - care încearcă să scape de pe Canto Bight. Un spirit aventurier care nu se ferește să intre în bucluc. Îi place să fure și se folosește de Nix ca s-o ajute prin misiuni. Povestea începe cu Kay care încearcă să strângă bani să scape din orășel - și sfârșește pe o planetă unde pregătește unul dintre cele mai mari jafuri din lume. Deci, băgăm și un pic de GTA în poveste?

Citește și
Grounded - jocul săptămânii la iLikeIT. Atenția la detalii e remarcabilă
Grounded - jocul săptămânii la iLikeIT. Atenția la detalii e remarcabilă

Îmi place cum se mișcă personajul, doar că uneori, în timpul luptelor e greu să fii precis. Valabil și pentru sărituri peste obstacole și interacțiunea cu mediul înconjurător.

Sunt lucruri care se pot rezolva prin viitoare actualizări. A fost plăcut să-l joc și m-a ținut ocupat până acum câteva ore bune - doar că trebuie să-ți placă povestea și să te aștepți să nu găsești ceva inovator OutLaws. Mai ales că a apărut la scurt timp după lansarea lui Star Wars Jedi Survivor.

Jocul costă 380 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult