Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ministerul Transporturilor: ”Banatul va avea o nouă autostradă! Impact în consolidarea economiei din zona de vest a României”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, miercuri, că România a facut un pas, important, pentru construcția unei noi autostrăzi. Este vorba despre construcția autostrăzii Timișoara - Moravița.  

Ministrul spune că Guvernul a aprobat indicatorii tehnico- economici pentru această autostradă, care va avea 72 de kilometri.

De asemenea, Grindeanu precizează faptul că proiectul are o valoare de 14,59 miliarde de lei (cu TVA), asigurați prin Programul Transport, iar perioada de execuție este de 48 de luni.

”Banatul va avea o nouă autostradă! Încă o etapă importantă pentru construcția autostrăzii Timișoara - Moravița a fost parcursă, după ce Guvernul a aprobat, astăzi, indicatorii tehnico-economici.

Cei 72,93 km ai acestei autostrăzi, care va asigura legătura dintre Timișoara și Moravița (frontiera româno-sârbă), vor avea un important impact în consolidarea economiei din zona de vest a României.

Citește și
Se forează în stâncă primul tunel al viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești. Cum arată
Autostrada Lugoj – Deva: UMB poate începe lucrările pentru tunelurile de pe ”Autostrada urșilor”. A fost emisă autorizația

Cu o valoare de 14,59 miliarde de lei (cu TVA), asigurați prin Programul Transport, noua autostradă (parte a rețelei TEN-T) va fi construită în totalitate pe raza județului Timiș, într-o perioadă de maximum 48 de luni (după semnarea contractului).” - a scris ministrul Transporturilor pe Facebook.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult