Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde s-a dus selecționerul Edi Iordănescu să se roage la Munchen, înaintea EURO 2024

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai sunt câteva ore până vom auzi, în direct la PRO TV, fluierul arbitrului în partida de start a Campionatul European de Fotbal, Germania - Scoția.  

Fanii scoțieni sunt deja acolo, iar alte milioane de fani vor sta cu ochii pe televizoare să urmărească cea mai frumoasă competiție de fotbal din lume.

Vineri începe Campionatul European de fotbal, însă deja au apărut primele incidente.

A fost scandal la Munchen, unde Germania și Scoția se întâlnesc în meciul de deschidere, difuzat de la ora 22 în direct la PRO TV.

Scandalul a izbucnit în centrul orașului Munchen, unde fanii scoțieni au ocupat terasele. Poliția germană a intervenit imediat și doi suporteri au fost arestați. 200.000 de scoțieni sunt așteptați în Germania la Euro.

Un scoțian a venit pe jos până în Germania și a fost primit ca un erou la Munchen. A curs multă bere pentru scoțianul care a parcurs distanța de 1.600 de kilometri. În orășelul din Bavaria în care stă naționala României, cea mai mare halbă de bere costă 6 euro.

Citește și
ucraina
Jucătorii selecţionatei Ucrainei au prezentat un video cu ororile războiului din ţara lor înainte de debutul la EURO 2024
Edi Iordănescu așteaptă un cadou de la echipa sa, pentru ziua de naștere de pe 16 iunie

Ciprian Marica: ”Berea e la ordinea zilei, mai mult decat apa în Germania, așa că mă aștept ca nemții sa doboare aceste recorduri la euro”.

Germania și Scotia se întâlnesc n primul meci de la Euro. Soția lui Beckenbauer, legendarul fotbalist al nemților, care a murit în ianuarie la 78 de ani, va aduce trofeul la Munchen, la meciul de deschidere.

La Munchen va juca și România împotriva Ucrainei, luni, de la ora 16, la PRO TV si pe Voyo. De Înălțare, selecționerul Iordănescu a mers să se roage la biserica ortodoxă din oraș.

Protosinghel dr. Ghelasie Păcurar: ”Pentru domnul Edi Iordănescu a contat foarte mult și că există o biserică ortodoxă, pentru că ei sunt o familie credincioasă”.

Iordanescu e născut pe 16 iunie și așteaptă cadoul o zi mai târziu, când România întâlnește Ucraina.

Nicușor Bancu: ”Noi trebuie să jucăm cu toții atât pentru Mister, cât și pentru noi, și pentru România, bineînțeles”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult