Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Meciul România – Belgia de la EURO 2024, surprins în imagini de colecție. Momente controversate din cadrul partidei | FOTO

Belgia a învins România cu 2-0 la Koln, într-un meci din cadrul Grupei E de la EURO 2024. Deși tricolorii au avut parte de o înfrângere, suporterii români au fost din nou la înâlțime.  

După ce au făcut spectacol la Munchen, la meciul cu Ucraina, fanii români au fost în număr mare și la Koln. Cel puțin 25.000 de suporteri i-au susținut „tricolori" la partida cu Belgia.

Deși stadionul din Koln are o capacitate de 45.000 de locuri, fanii români au format un zid galben și de data aceasta. Pe stadion au răsunat aproape doar vocile românilor noștri, belgienii fiind reprezentați într-un număr mult mai mic.

În toată țara, suporterii au sperat că tricolorii vor câștiga - sau cel puțin egala - partida cu Belgia. Chiar dacă rezultatul nu a fost cel așteptat, oamenii au susținut echipa națională și-au urmărit meciul în număr mare, cu sufletul la gură.

Partida a avut o mulțime de faze controversate și momente de colecție. Belgia a deschis scorul în minutul 2 prin Tielemans. Imediat, Drăgușin a trimis cu capul peste poartă. Niță a fost de netrecut, a respins șuturile belgienilor. Repriza a doua a început cu Romania în atac. Man a tras puternic, dar Casteels a blocat. Niță a respins șuturile lui De Bruyne și Lukaku. Lukaku l-a învins pe Niță, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Belgienii au făcut henț în careu, dar arbitrul și VARUL au lăsat jocul să continue. Man a ratat cea mai mare ocazie a României în minutul 68. Portrarul Belgiei a respins, iar în final România a pierdut cu 0 la 2. De Bruyne a scapăt pe contraatac și l-a învins pe Niță.

Citește și
Edi Iordănescu
Cum explică Edi Iordănescu rezultatul meciului Belgia - România, 2-0: ”Asta a făcut ca în prima repriză să suferim mult”

Puteți urmări rezumatul video al meciului Belgia – România și cele mai importante faze ale partidei AICI.

Toate speranțele românilor au rămas în meciul de miercuri cu Slovacia, care poate fi urmărit de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO.

Momente de colecție de la meciul România - Belgia EURO 2024

Ianis Hagi îl salută pe Leandro Trossard după meciul în care România a fost înfrântă de Belgia cu 2-0 la EURO 2024 / GETTY

Reacția tricolorilor după ce partida cu Belgia de la EURO 2024, încheiată 2-0 / GETTY

De Bruyne sărbătorește victoria Belgiei cu România EURO 2024, încheiată 2-0 / GETTY

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult