Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Conferinţa de presă a selecţionatei de fotbal a Olandei din ajunul semifinalei EURO 2024, anulată. Care este motivul

Conferinţa de presă a selecţionatei de fotbal a Olandei din ajunul semifinalei EURO 2024 împotriva Angliei, programată iniţial marţi seara la Dortmund, a fost anulată.

Conferința a fost anulată din cauza unei probleme de transport, care a perturbat deplasarea către oraşul german, informează AFP.

Selecţionerul olandez Ronald Koeman şi fundaşul Nathan Ake erau aşteptaţi în faţa presei pe stadionul clubului Borussia Dortmund, la 19:45, potrivit programului UEFA.

"Din cauza unei perturbări în călătoria planificată a echipei olandeze prevăzută la Dortmund, sosirea lor a fost întârziată considerabil şi, în consecinţă, nu va avea loc nicio conferinţă de presă", a precizat instanţa conducătoare a fotbalului european.

Trenul care cu care naţionala Oranje urma să se deplaseze de la Wolfsrbug la Dortmund a fost anulat. În aceste condiţii, olandezii au apelat la un avion pentru a face deplasarea, însă sosirea târzie la Dortmund a fost incompatibilă cu menţinerea conferinţei de presă.

Citește și
felix zwayer
Ce se va întâmpla cu Felix Zwayer, arbitrul de la meciul România - Olanda. Decizie cât se poate de clară luată de UEFA

Întrebat despre problemele pe care olandezii le-au întâmpinat marţi, selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a încercat să le minimalizeze, glumind pe această temă.

"Nu vom juca până mâine la ora 21:00 (ora locală, n. red.). Sunt sigur că vor putea lua cina când vor sosi", a zâmbit Southgate. ''Au destul timp. Nu văd ce impact ar putea avea asta asupra meciului"', a comentat selecţionerul englez, în faţa unei săli pline de jurnalişti.

Olanda şi Anglia se vor înfrunta miercuri seară la Dortmund (22:00 - ora României) în cea de-a doua semifinală de la EURO 2024, câştigătoarea urmând să înfrunte în finală, pe 14 iulie, selecţionata Spaniei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult