Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În Bora Bora, cu Irina Rimes. „Este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vizitat vreodată”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Oana, care şi-a petrecut luna de miere în Bora Bora, şi-a amintit cu plăcere de sejurul petrecut acolo şi a făcut schimb de sfaturi cu Irina pentru o astfel de călătorie.

Cât durează zborul, unde să stai, care sunt cele mai frumoase insule, dacă este o destinaţie accesibilă sau nu.

„Bora Bora este una dintre insulele pe care le-am vizitat şi într-adevăr este unul dintre cele mai frumoase, dacă nu cel mai frumos loc pe care l-am vizitat vreodată. Dacă te duci în partea aia a Pământului, e obligatoriu să vezi şi alte insule, că e foarte departe... atunci când dai planeta pe Google Earth, e literalmente la capătul Pământului.” a spus Irina Rimes, care a vizitat Polinezia Franceza alături de iubitul ei, David.

Irina i-a povestit Oanei şi cum a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, printr-un gest pe cât de simplu, pe atât de romantic.

Irina R: „Pe mine m-a cerut David în căsătorie, la un moment dat, acasă, după ce am făcut o piesă amândoi, cu un inel din elastic de păr... şi i-am zis: Da. A fost cea mai frumoasă cerere în căsătorie.”

Legat de carieră muzicală a Irinei Rimes, Oana a aflat şi câteva dintre planurile pe care îndrăgită artistă le are.

Oana A.: „Visezi să dai lovitura şi în Franţa?”

Irina R: „Da.”

Oana A.: „Te-ai gândit vreodată să te muţi în Franţa?”

Irina R: „Da, dar nu cred că aş putea să mă rup de tot şi să mă mut acolo (...) Locul meu preferat ar fi o căsuţă în sudul Franţei, undeva în Eze sau în Ramatuelle. O căsuţă nici prea mare, nici prea mică, cu cinci camere, unde să pot să-mi fac şi un studio care dă spre mare... să am o grădină, unde să cresc ierburi aromatice, şi să mă viziteze prietenii din Republica sau din România.”

Irina a mărturisit că îi place să călătorească, să vadă lumea, să descopere peisaje noi şi să se conecteze cu natura, să facă muzică, să cânte pe scenă în faţa publicului care o îndrăgeşte. Uneori, lucrurile banale, mici, o fac fericită, cum ar fi: să savureze o îngheţată în faţa televizorului sau să vadă un film bun alături de iubitul ei acasă, să grădinărească, să se murdărească de pământ, să facă bricolaj... toate acestea o ajută să se relaxeze.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult