Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urmărire ca-n filme în Cluj. Un tânăr a fost oprit de poliție cu focuri de armă după ce a furat o autoutilitară

Un tânăr de 20 de ani, din Cluj-Napoca, a fost oprit de poliţişti cu focuri de armă după ce a furat o autoutilitară din parcarea unui hotel, informează Agerpres. 

"La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 2,15, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre furtul unei autoutilitare, din parcarea unui hotel, din municipiul Cluj-Napoca. Autoutilitara a fost dată în atenţia patrulelor din întreg judeţul, formându-se filtre rutiere pe raza întregului judeţ. La scurt timp, aceasta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de către un echipaj din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi. Poliţiştii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire, însă, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliţie rutieră şi de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi Poliţiei municipiul Gherla şi a Serviciului Rutier. În timpul urmăririi, atât poliţiştii, cât şi jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment şi asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane", se arată într-un comunicat trimis, sâmbătă, de IPJ Cluj.

Tânărul a fost prins după o urmărire de 25 de kilometri şi după ce a abandonat maşina furată.

"Autoutilitara a fost urmărită aproximativ 25 de km, până în localitatea Bonţida, unde conducătorul a abandonat-o şi s-a ascuns într-o locuinţă din apropiere, unde a fost identificat de către poliţişti la scurt timp. În urma verificărilor, s-a stabilit că este un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere", se mai arată în comunicat.

Tânărul este cercetat pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult