Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urmărire ca în filme pe străzile din Satu Mare. Polițiștii au spart geamul mașinii pentru a scoate un șofer beat de 21 de ani

Poliţiştii din municipiul Satu Mare au spart, miercuri, geamul unei maşini pentru a scoate de la volan un şofer beat care nu a respectat semnalul de oprire şi a fugit de poliţie, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).  

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 05.30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Aleea Mureşului din municipiu, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Satu Mare au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 21 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism. Având în vedere că nu ar fi respectat indicaţiile poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit pe strada Crângului, cu sprijinul Biroului Rutier Satu Mare. Conducătorul auto ar fi refuzat să iasă din autoturism, motiv pentru care poliţiştii au procedat la spargerea geamului portierei şi extragerea acestuia din habitaclul autovehiculului", precizează sursa citată.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult