Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tren CFR cu pasageri care venea la București a deraiat într-o stație din Teleorman. Care este starea călătorilor

Un tren regio care venea de la Roșiori și se îndrepta spre București a deraiat la ieșirea din stația Zăvestreni, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, la ieșirea din stația Zăvestreni, a anunțat CFR Călători. Potrivit cursei citate, nicio persoană nu a fost rănită, iar călătorii au fost preluați de automotoare trimise de la București.

”În cursul acestei dimineți, 22 decembrie 2023, la ieșire din stația Zăvestreni, în zona macazului, s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului R 9304 Roșiori Nord – București Basarab. Călătorii sunt în afara oricărui pericol și vor fi preluați până la destinații cu automotoare îndrumate din stația București de către CFR Călători.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestui accident conform reglementărilor în vigoare, precum și echipa de intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului”, a transmis CFR Călători.

”Circulația celorlalte trenuri este temporar întreruptă în zona afectată și se va desfășura, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru problemele întâmpinate”, a precizat compania feroviară de stat.

Citește și
tren de marfa
Două vagoane ale unui tren de marfă, deraiate pe relaţia Dragoteşti - Turceni. Un al treilea s-a răsturnat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult