Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 21 de ani și tatăl său, de 47 de ani, au fost găsiți fără suflare în casa în care se mutaseră de numai o zi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-un cartier de la periferia orașului Galați. Un tânăr de 21 de ani și tatăl său, de 47 de ani, au fost găsiți fără suflare în casa în care se mutaseră de numai o zi.

 

În încăpere se simțea un miros puternic de gaz metan și pompierii cred că o defecțiune la o instalație la care erau racordate două butelii ar fi cauza decesului celor doi.

 

Cei doi, tată și fiu, au fost găsiți fără suflare luni seară, în casa în care abia se mutaseră, într-un cartier aflat, de asemenea, în construcție, la periferia orașului. Era prima noapte petrecută în nouă locuință.

Muncitor pe șantier: "Vineri seară se mutaseră. I-a găsit pe amândoi, și tată, și fiu."

Muncitorii care lucrează la ridicarea celorlalte case din cartier au aflat azi dimineață despre nenorocire și au încercat să găsească o explicație. Locuința, încă nefinisată la exterior, nu este branșată la toate utilitățile, nici la rețeaua publică de gaz.

Citește și
intoxicati sibiu
Cinci frați din Sibiu s-au intoxicat cu monoxid de carbon acasă, încălzindu-se la aragaz

Muncitor: "Centrala aia scăpa gaz, nu știu. Avea centrală pe butelii, așa a zis. Așa am auzit, nu știu".

Imediat ce a fost dată alarma, mai multe echipaje de la ambulanță au ajuns acolo.

Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanță Galați: "Au făcut din păcate constatarea că pacienții, amândoi, erau decedați. Constatându-se la fața locului că era vorba de o intoxicație cu gaz”.

Eugen Chiriță, ISU Galați: "Se simțea miros puternic de gaz. Au deblocat ușa locunței, au pătruns înăuntru și au scos două persoane. Au aerisit clădirea, au predat persoanele echipajului de ambulanță. Persoanele ar fi fost intoxicate cu gaz de la o butelie improvizată sau montată incorect".

Cel mai probabil, o fisură apărută la un furtun ar fi dus la scurgeri de gaz metan. Cazul este și în atenția polițiștilor, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult