Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer a lăsat un sat din Gorj fără curent electric, după ce a intrat într-un stâlp încercând să evite o pisică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un sat din Gorj a rămas marți fără curent electric, după ce un stâlp din rețeaua de alimentare a fost retezat de un șofer grăbit.

Tânărul de 21 de ani a încercat să evite o pisică, dar tot a dat peste ea si a omorât-o. Apoi, din manevra făcută, a ajuns în stâlp. Bărbatul a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în localitatea Arcani dis-de-dimineață, în timp ce şoferul se întorcea de la muncă. Tatăl șoferului: „Îi sări o pisică în față – și a încercat s-o evite – da, sări pisica în față și mai multe nu pot să vă spun.” Localnic: „Ghinion, cică avu o mâță, îi sări o mâță în cale și a încercat s-o evite.” Localnic: „De la o pisică, așa am înțeles de la un vecin, ciudat.”

Reporter: Satul e fără curent

Localnic: „Da, da.” După impact, sătenii au venit să vadă ce s-a întâmplat, mai ales că au rămas fără energie electrică, iar circulația a fost blocată ore în șir. Tatăl șoferului: „Nu mergea cu viteză, era un șofer potolit, chiar mergea foarte, foarte atent, prudent, cum încerca el să evite nu am idee.” Vecină: „Nu mâna tare, că el a mers cu mine și cu copilul meu în târg tot după o tură de noapte și a mers foarte încet. Nu știu ce să fi făcut.” Conducătorul auto a fost transportat la spitalul de urgență din Târgu Jiu. Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu: „A fost supus unor investigatii medicale, încă se află la investigații medicale, tocmai de aceea în acest moment nu știm dacă va rămâne internat sau nu, în momentul în care a fost adus era conștient, chiar le-a povestit asistentelor ce își amintea din accidentul rutier.” Șoferul nu băuse înainte de impact, spun poliţiştii, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Citește și
victime accident Marea Britanie
O femeie însărcinată a murit, iar 3 copii sunt în stare critică la spital în urma unui accident înfiorător, în Marea Britanie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult