Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un mort și trei răniți, în urma unui accident care a avut loc între Predeal și Râșnov, între o autoutilitară şi un autobuz

O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident produs marţi dimineaţă, între Râşnov şi Predeal, între un autobuz şi o dubă de transport marfă.

”Accident rutier pe DN 73 A, între localităţile Râşnov şi Predeal, intre un autobuz în care se aflau 20 de persoane şi o dubă de transport marfă în care se afla doar conducătorul auto.

În urma accidentului au rezultat 4 victime dintre care 2 încarcerate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, 4 echipaje SMURD şi 2 ambulanţe SAJ”, a anunţat ISU braşov.

Şoferul dubei, în vârstă de 26 de ani, a suferit leziuni grave şi a fost declarat decedat. A fost necesară intervenţia pentru descarcerarea şoferului din autobuz şi pentru acordarea asistenţei medicale celorlalte victime. Două dintre victime - şoferul autobuzului, de 45 de ani, cu politraumatisme şi o femeie de 60 de ani, cu traumtatism toracic - au fost transporate la Spitalul Judeţean Brasov pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate, diar cea de a treia victimă a refuzat transportul la spital.

Citește și
garduri transalpina
Balustrade elastice pe Transalpina și Transfăgărășan. Cum vor ajuta șoferii în caz de accident

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult