Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un hoț care a ucis o femeie a fost găsit leșinat în locuința ei, în Timișoara. „Era căzut pe colțar, în bucătărie”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă cu final neobișnuit în Timișoara. O femeie de 74 de ani a murit, marți seară, după ce a fost bătută de un hoț care i-a intrat în casă.

Culmea este că individul a fost găsit inconștient în locuința victimei, de către anchetatorii care încă încearcă să afle cum a reușit să intre în apartamentul femeii.

Crima a avut loc marți seară, în jurul orei 18, într-un cartier din Timișoara. Se pare că bărbatul a intrat în apartamentul femeii de 74 de ani, care locuia singură, în timp ce aceasta dormea. Vecinii spun că individul avea și o cărămidă cu care ar fi lovit-o pe femeie, iar apoi a început să adune lucruri din casă, timp în care i s-a făcut rău.

Nepoata victimei: „El era căzut pe colțar, în bucătărie. S-a găsit un ghiozdan plin cu lucrurile ei pe masă. Nu a apucat să ia nimic cu el. Din câte am înțeles, a fost găsită cărămida cu care a fost lovită în cap.”

Rudă a victimei: „Victima s-ar fi apărat, a rămas și el într-o stare destul de proastă. El era leșinat, mă rog, și-ar fi revenit la un moment dat, dar nu a putut să plece. În schimb victima ar fi deschis ușa și ar fi văzut-o vecinii.”

Vecin: „Am primit niște bătăi puternice în ușă și vecina m-a strigat să mă duc că-i cu probleme. Când m-am dus sus, era plină de sânge. Am sunat la asta, a venit la salvarea, a venit poliția.” Reporter: „Accesul în scară se face uşor?” Vecin: „Fără cheie nu se poate. Și în spate e încuiat. Cum a intrat, nu știm.”

Echipajele de salvare au găsit-o pe femeie întinsă în casa scării și au început manevrele de resuscitare, însă fără succes. Bărbatul, care suferă de diabet, a rămas inconștient pe scaunul din bucătărie și a ajuns apoi la spital în comă alcoolică. Nimeni nu își poate explica însă cum a reușit să intre în apartament, din moment ce ușa de la intrare nu fusese forțată.

Rudele spun că cei doi nu se cunoșteau, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a preluat cazul pentru a stabili circumstanțele nefericitului eveniment.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult