Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Timiș și-a înjunghiat soția, apoi a făcut încă un gest necugetat. Femeia a fost găsită parţial dezbrăcată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un episod tragic s-a derulat luni, în apropiere de Timişoara. Un individ şi-a înjunghiat soţia, apoi a dat foc unei anexe de lângă casa lor. Femeia a ieşit afară, strigând după ajutor. Iar cei şase copii ai familiei s-au salvat pe geam.

Anchetatorii cred că trupul carbonizat găsit înăuntru este al agresorului.

Alarma s-a dat în jurul orei 11 și 30 de minute, în Moşniţa Veche, la 15 kilometri de Timişoara. Cei doi soţi au început scandalul în casă.

Rănită în zona gâtului, femeia de 32 de ani a ieşit la poartă, unde a strigat după ajutor. Țipetele ei disperate au alertat vecinii. Între timp, individul a dat foc unei anexe.

Vecină: „Noi când am ieșit afară cu soțul meu, am auzit alarma, gălăgie, plânsete că numai ce am ajuns din oraș. Când am ajuns aici, era tăiată, la poartă la mine. O intrat la mine, a stat acolo, săraca și am sunat la salvare. S-au certat, nu știu. Certuri în familie. A dat foc și a fugit”.

Cei şase copii ai familiei erau în casă, când s-a întâmplat totul. Când au văzut flăcările, cei mici au sărit pe geam, de spaimă.

Citește și
Crima
Cadavrul unui bărbat găsit în spatele Grădinii Publice din Galați. Era învelit cu o prelată și are urme de violență

Vecină: „Au ieșit pe geamuri, cu copii cu tot”.

Vecină: „Am văzut fumul de acasă și am venit să văd fumul”.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, ambulanţe, poliţişti şi SMURD. După ce au stins incendiul, militarii au găsit înăuntru trupul carbonizat al unui bărbat, care se bănuieşte că este al agresorului. Analizele ADN vor confirma ipoteza.

Vecină: „Am înțeles că e acolo jos, mort. Sâmbătă a mai fost mașina, a mai fost aici într-adevăr. Dar nu știu de ce nu l-au luat atunci pe el. Loc stabil nu avea, soția nu lucru și cu atât mai mult cu atâția copii, va seama că nu ai cu ce trăi”.

Şi sâmbătă seară a fost scandal în casa celor doi, iar femeia a chemat atunci poliţia. Certurile izbucneau, de regulă, spun vecinii, de la bani. Bărbatul muncea cu ziua și obișnuia și să bea, iar arunci devenea violent.

Mătușa femeii: „Se mai certau așa, dar așa ceva, nu”.

Femeia înjunghiată este acum în grija medicilor, care au transmis că starea ei este stabilă. Cei 6 copii au fost luaţi deocamdată de rude. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor şi ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult