Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din județul Galați a fost ucis de un câine Amstaff pe care îl hrănea. Animalul a atacat și o adolescentă de 14 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant în județul Galați. Un bărbat a fost ucis de câinele vecinului, pe care venise să-l hrănească.

O fată în vârstă de 14 ani a fost și ea mușcată, dar a scăpat cu viață. Autoritățile au fost chemate și au intervenit în forță.

Câinele Amstaff se afla în curtea stăpânului său, plecat la muncă, în alt județ. Victima s-a dus să-l hrănească, iar animalul - dintr-o rasă agresivă - l-a mușcat de gât.

Îngrijorați că bărbatul nu se întoarce acasă și nici nu răspunde la telefon, ai lui au trimis-o pe nepoata lui să vadă ce s-a întâmplat.

Când a intrat în curte, fata de 14 ani a fost, la rândul ei, atacată și mușcată de mâna dreaptă și de picior, dar a reușit să scape.

Citește și
bloc
Un copil de 3 ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din Galați. Ce s-a întâmplat

Câinele nu s-a îndepărtat de corpul neînsuflețit nici la sosirea polițiștilor și a paramedicilor. A fost nevoie ca echipajele să folosească un spray iritant lacrimogen.

Stăpânul câinelui s-a întors, în nopate de duminică spre luni, acasă. El spune că animalul nu a mai atacat niciodată. Bărbatul este marcat de cele întâmplate și se gândește să eutanasieze câinele.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru infracțiuni la regimul deținerii de câini periculoși.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult