Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei persoane din Tulcea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetate pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi deţinerea, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu.  

Din materialul probator administrat a rezultat că, în luna martie 2024, unul dintre inculpaţi a deţinut şi comercializat, în mod repetat, ecstasy (MDMA- drog de mare risc) către consumatori de pe raza judeţului Tulcea. De asemenea, acesta a vândut 30 de asemenea comprimate către coinculpaţi, care le-au achiziţionat în scopul revânzării.

"Cu privire la unul dintre inculpaţi s-a reţinut şi faptul că a deţinut, fără drept, droguri de risc (canabis) pentru consum propriu. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost identificate şi ridicate alte 470 de comprimate ecstasy, precum şi alte mijloace de probă", precizează DIICOT - Biroul Teritorial Tulcea.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea şi jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Tulcea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult