Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie după ce un adolescent a murit înecat în piscină la Târgu Mureș

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-un complex de agrement din Târgu Mureş. Un adolescent de 15 ani a murit după ce s-a înecat în piscină.

Martorii spun că acesta a intrat în bazin, iar la un moment dat a dispărut în apă. Prietenii au cheamat de urgenţă ajutoare în speranţa că băiatul va putea fi salvat, dar a pierit câteva ore mai târziu.

Incidentul s-a petrecut la un bazin de înot din Târgu Mureş. Adolescentul în vârstă de 15 ani venise să înoate împreună cu câţiva prieteni. La un moment dat, însă, băiatul a dispărut în apă. Un coleg a încercat să îl scoată la suprafaţă, însă nu a reuşit. Speriaţi, copiii au strigat imediat după ajutor.

Bărbat: “Strigă cineva acolo că se îneacă. Acolo apa are aproape doi metri."

Bărbat: “Dacă nu ştii să înoţi, poate să fie şi de 1,20. Mulţi copii care nu ştiu să înoate stau la margine, se joacă se împing."

Citește și
Ștrand din Drumul Taberei, închis după ce mai multor persoane li s-a făcut rău
Ștrandul Moghioroş, închis după ce 7 copii au ajuns la spital. "Nu ştiu ce zeamă o fi"

Un medic aflat în complex i-a acordat primul ajutor până la sosirea medicilor de la SMURD. Tânărul a fost transportat ulterior la spital, însă după câteva ore a decedat.

Bărbat: “Ce am auzit de la copii ăştia, că l-au găsit în apă. L-au scos afară şi atât. L-a resuscitat aici un băiat până a venit smurdul."

Femeie: “Am auzit doar că se spunea că uite îl resuscitează pe băiat. Cei care nu ştie să înoate nu prea intră în acel bazin."

Liana Zaharia, medic UPU: “Un copil în vârstă de 15 ani, în stop cardiorespirator prin înec, resuscitat, într-o stare gravă. Instabil respirator şi hemodinamic."

Complexul de sport şi agrement Mureșul este administrat de Primăria din Târgu Mureş.

Cosmin Blaga, purtător de cuvânt Primăria Târgu Mureş: “Avem punct de prim ajutor la complexul de agrement şi sport, avem şi salvamari. S-a intervenit imediat ce lumea a început să se agite. Am înţeles că a stat câteva minute în apă "

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult