Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a mai rămas din orașul turc Kahramanmaraș. Imagini de la fața locului, trimise de corespondenții Pro TV | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două echipe Pro TV se află, în prezent, în orașul Kahramanmaraș, din Turcia, de unde oferă noi detalii despre situația critică din zonă.

Situat în sudul Turciei, Kahramanmaraș este unul dintre orașele puternic afectate de seismele care au avut loc luni. Primul cutremur, cu magnitudinea 7,8 grade, s-a produs la ora 04:17, ora locală, la o adâncime de 7 kilometri, în districtul Pazarcik din Kahramanmaraș.

După activarea mecanismului de protecţie civilă al Uniunii Europene la cererea Turciei, 19 state membre (Austria, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Malta, Ţările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia şi Spania), împreună cu Albania şi Muntenegru, au oferit echipe în colaborare cu Centrul de coordonare a răspunsului la situaţii de urgenţă al UE şi cu autorităţile turce, informează, marţi, Comisia Europeană într-un comunicat de presă.

Cutremurele care au zguduit Turcia şi Siria luni dimineaţă, a ucis deja mii de oameni, iar multe persoane sunt încă blocate sub dărâmături.

Urmăriți jurnalele de știri ale Pro TV, precum și stirileprotv.ro pentru noi informații cu privire la tragediile din Turcia și Siria provocate de două cutremure devastatoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult