Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Postarea virală a Ambasadei Suediei, după ce un tramvai a lovit un BMW în Capitală

Ambasada Suediei, recunoscută pentru postarile inedite de pe pagina oficială de Facebook, a făcut furori cu o nouă poză, de data aceasta implicându-se în disputa recentă „tramvai versus BMW”.

Pe 3 ianuarie, un autoturism BMW care circula neregulamentar pe linia de tramvai a fost împins de pe șine de vatman, după ce a blocat trecerea acestuia la un semafor.

Legat de acest incident, într-o postare, Ambasada Suediei s-a identificat ca fiind tramvaiul 32, cel care a lovit BMW-ul, în timp ce mașina reprezintă „victimele” acesteia pe pagina de Facebook și anume preconcepţiile despre manele, dincolo de preconcepțiile despre încălzirea globală sau despre drepturile persoanele LGBT.

Postarea a strâns peste 7.000 de aprecieri, în mai puțin de 24 de ore.

Citește și
politist eroic
Polițistul care a urmărit 4 hoți cu soția în mașină, deși era în timpul liber. Cum s-a terminat totul
Sondajul viral după România - Suedia  

Ambasada Suediei nu este la prima postare de acest gen.

După meciul de fotbal România - Suedia din preliminariile EURO 2020, care s-a încheiat cu scandal, pentru a mai calma situația tensionată, Ambasada Suediei a creat un sondaj, într-o postare pe Facebook, în care românii au de ales dacă rămân prieteni cu nordicii sau nu.

Variantele de răspuns la întrebarea lansată de Ambasadă: „Și ... acum că a trecut rivalitatea, ce facem?” au fost „Rămânem prieteni” sau „Închide că te sun eu”. Postarea a devenit imediat virală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult