Reacția Ambasadei Suediei după meciul cu scandal cu România


Ultimul update: Sambata 16 Noiembrie 2019 19:15
Data publicarii: Sambata 16 Noiembrie 2019 18:03
Categorie: Stiri Diverse
sondaj viral

Naționala de fotbal a României a disputat vineri seară, contra Suediei, un meci decisiv pentru calificarea directă la EURO 2020.

Chiar dacă au jucat pe teren propriu, în fața unui stadion plin, tricolorii nu au reușit să învingă echipa scandinavă, care ne-a surclasat, câștigând convingător meciul cu 0-2.

În timpul partidei, nervoși că naționala de fotbal este neputinciosă în fața Sudiei, suporterii români ar fi jignit un atacant al echipei rivale. De aici s-a iscat un întreg scandal cu conotații rasiste, tratat cu severitate în presă străină.

De altfel, animozitățile dintre cele două naționale au început cu câteva zile înainte de meci, fiind purtat un adevărat război ai declarațiilor.

Sondajul viral al Ambasadei Suediei

 

Pentru a mai calma situația tensionată, Ambasada Suediei din Bucureşti a creat un sondaj, într-o postare pe Facebook, în care românii au de ales dacă rămân prieteni cu nordicii sau nu. 

Variantele de răspuns la întrebarea lansată de Ambasadă: „Și ... acum că a trecut rivalitatea, ce facem?” sunt „Rămânem prieteni” sau „Închide că te sun eu”.

Postarea a devenit imediat virală, strângând peste 6.000 de răspunsuri în doar două ore.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO