Dispută în trafic, între un BMW și un tramvai. Ce spune poliția despre incident


Ultimul update: Luni 06 Ianuarie 2020 12:46
Data publicarii: Luni 06 Ianuarie 2020 12:28
Categorie: Stiri actuale
bmw vs tramvai

Brigada Rutieră s-a sesizat în cazul accidentului în care au fost implicați șoferul unui autoturism BMW și un tramvai, în zona Piața Chirigiu din Capitală, și a deschis un dosar penal pentru distrugere.

Accidentul a avut loc în data de 3 ianuarie. Un autoturism care circula neregulamentar pe linia de tramvai a fost împins de pe șine de conducătorul tramvaiului, după ce a blocat trecerea acestuia la un semafor.

„În urma analizării tuturor imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la incidentul în care au fost implicate un autoturism și un tramvai, în data de 3 ianuarie a.c., astăzi, ora 08.30, polițiștii Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, conform legislației în vigoare, s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere și au întocmit un dosar penal.

Facem precizarea că în această cauză, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, au transmis luni reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Două clipuri video au fost publicate pe YouTube în urma accidentului, dar acestea au fost scoase după câteva ore.

În primul clip video se putea observa mașina care circula pe linia de tramvai, în fața tramvaiului. Autovehiculele s-au oprit la un semafor, iar la culoarea verde mașina nu a mai pornit de pe loc.

În acel moment, vatmanul a pornit tramvaiul și a împins autovehiculul BMW câțiva metri.

Între cei doi șoferi începe o ceartă, care a fost surprinsă în al doilea clip video.

Duminică, autoritățile au anunțat că șoferul mașinii BMW a primit o amendă în valoare de 2.230 și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

„S-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a transmis duminică Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33