Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de șase ani a fost abuzată sexual de concubinul mamei. De ce i-a zis femeia să tacă și să rabde copilei

O fetiță de șase ani din Bihor a fost abuzată sexual în repetate rânduri de tatăl ei vitreg, iar mama știa totul.  

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost condamnat la opt ani de închisoare, dar hotărârea judecătoarească nu este definitivă, scrie ebihoreanul.

Minora locuia cu mama ei și ceilalți șase frați în casa concubinului femeii. Primul abuz sexual a avut loc în noaptea de 11-12 septembrie 2023 în locuința lor, iar la câteva zile după a abuzat-o din nou pe copilă, pe un câmp din localitate.

Fetița de șase ani s-a plâns în repetate rânduri mamei ei, însă femeia gravidă la acel moment cu cel de-al optulea copil i-ar fi spus să tacă și să accepte situația, de frică să nu fie dată afară din casă cu tot cu copii.

În lipsa unei reacții de la mamă, copila i-a povestit și bunicii prin ceea ce trecea, iar ea a fost cea care a alertat autoritățile. Bărbatul de 45 de ani a fost condamnat la opt ani de închisoare și este acuzat de agresiune sexuală în formă continuată și agravată.

Citește și
DIICOT
Doi tineri de 18 şi 19 ani, cercetaţi pentru pornografie infantilă şi viol în formă continuată. Ce i-au făcut unei minore

De asemnenea, bărbatul nu va mai avea voie, timp de doi ani, să comunice cu victima sau să se apropie de ea la mai puțin de 100 de metri.

Judecătorul a admis şi acţiunea civilă exercitată de procurori în numele copilei. Anchetatorii au cerut ca minora să primească daune morale de 2 milioane lei din partea agresorului, dar instanţa a redus suma la 60.000 lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult