Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și iubitul ei au fost găsiți fără viață într-o casă din Brăila. Ce s-ar fi întâmplat în locuință este șocant

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene cutremurătoare în comuna Mircea Vodă, din județul Brăila. O femeie de 45 de ani și partenerul ei, de 50 de ani, au fost găsiți, marți, fără viață.

Primele semne arată ca ar fi fost vorba despre o crimă urmată de sinucidere, dar anchetatorii încă sunt la fața locului și ridică probe. Cutremurator este faptul că femeia ar fi sunat la 112, dar operatorul ar fi auzit doar niște țipete.

Surse din cadrul anchetei ne-au confirmat că a existat un apel la 112 și că polițiștii ar fi încercat să afle, luni seara, de unde s-au auzit țipetele.

Abia de dimineață au fost găsite trupurile neînsuflețite ale celor doi.

Primele investigații ale medicilor legiști arată ca atât femeia, cât și partenerul ei aveau mai multe răni de cuțit. Una dintre variantele luate în calcul de anchetatori este o crima urmată de sinucidere.

Citește și
valiza femeie
O femeie și-a încuiat prietenul într-o valiză și l-a lăsat să moară acolo. Ce a făcut pare rupt dintr-un film de groază

Bărbatul de 50 de ani a făcut, în trecut, 5 ani de închisoare, dintr-o condamnare de 9 ani pentru tentativă la omor față de fosta soție, care a divorțat de el, între timp.

A ieșit din închisoare în 2022 și părea să aibă o relație cât se poate de normală cu femeia care a fost acum înjunghiată mortal.

Ancheta este abia la început. Urmează ca procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila să lămurească exact ce s-a petrecut în locuința celor doi și de ce poliția nu a intervenit mai repede, după apelul disperat la 112.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult