Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Gorj a fost şantajată de 2 necunoscuţi să le dea bani pentru a nu distribui pliante cu ea în ipostaze indecente

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat şi o femeie au fost încătușați de polițiștii din Gorj, în timpul unui flagrant. Ambii au fost reținuți în timp ce primeau bani de la o femeie, pe care o şantajau cu publicarea unor fotografii indecente.

Victima de 46 de ani spune că nu îi cunoaște pe cei doi, dar că, de câteva zile, primea de la ei mesaje amenințătoare. Cei doi îi cereau bani, ca să nu distribuie pliante prin oraş, în care ar fi apărut poze indecente cu femeia.

În cele din urmă, victima a cerut ajutorul poliţiştilor. Împreună au pus la cale un flagrant, aşa încât femeia s-a întâlnit cu cei doi şi le-a dat bani însemnaţi de poliţie, în total 1.500 de lei. În secunda în care au luat bancnotele, au fost puşi la pământ de oamenii legii.

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi aveau fotografiile indecente de la un fost iubit al victimei. Acum sunt acuzaţi de șantaj în formă continuată. La audieri, suspecta a leşinat şi a fost dusă la spital. Chiar şi aşa, pentru ei se va cere arestarea preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult