Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lucian Bode trimite Corpul de Control să facă verificări după achiziția de BMW-uri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ministrul Lucian Bode a cerut Corpului de Control să facă verificări cu privire la faptul că Poliția Română achiziționează mașini BMW.

„Pot să confirm că ministrul Afacerilor Interne a cerut Corpului de Control să facă verificări privind procedurile derulate cu această ocazie, iar la finalul verificărilor Ministerul Afacerilor Interne va prezenta public soluțiile”, a declarat Dan Cărbunaru, joi, purtătorul de cuvânt al Executivului.

Amintim că Sindicatul Europol a transmis, săptămâna trecută, că Inspectoratul General al Politiei Române va cumpăra 600 de autospeciale de poliție, punctând că o singură marcă se potrivea respectivelor specificații, și anume BMW.

După câteva zile, reprezentanții Poliției Române au comentat achiziția de mașini BMW.

Și președintele Klaus Iohannis a discutat despre subiect după ce a fost întrebat despre prietenia dintre el şi şeful Automobile Bavaria. Șeful statului a spus că nu a contat această prietenie şi a subliniat că este inadmisibil ca numele şi poziţia sa să fie implicate într-o astfel de chestiune. Iohannis a adăugat că se aşteaptă ca autorităţile statului să facă verificări.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult