Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Locul din București în care îndrăgostiții au ocazia să se căsătorească pentru o zi. Are loc un târg al iubirii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Suntem în luna iubirii, iar îndrăgostiții au pornit deja în căutarea cadoului perfect pentru partenerii de viață.  

Bijuterii, haine și dulciuri sunt câteva dintre surprizele care ar putea aduce zâmbete de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete.

Inspirație veți găsi cu siguranță la târgurile de profil organizate în această perioadă, unde dragostea este cuvântul cheie.

Un cuplu a luat la pas un târg din Capitală, unde oferta a fost variată - de la bijuterii, până la decorațiuni pentru casă, ori îmbrăcăminte.

În total 60 de producători și-au expus obiectele realizate manual și nu puține au fost cazurile în care doamnele au ales, iar soții au plătit.

Bărbat: „Îi fac cadou cu fiecare ocazie, doar să o mulțumesc pe soția mea, să o fac fericită. Când soția e fericită, totul este ok”.

La standurile cu haine a fost forfotă.

Femeie: „Cred că o bluziță, o gecuță, o rochițică este bine venită în garderobă. Nu strică. Vrem să avem cât mai multe și cât mai frumose, să fim drăguțe în luna martie".

Tot în București, la un eveniment asemănător, la mare căutare au fost brățările cu mesaj scris în codul Morse. Indragostiții s-au grăbit să își exprime emoțiile diferit. Inimile au fost nelipsite. Și-au găsit loc pe pantofi, genți sau agende.

Cristian Unguraș, fondatorul târgului: „Toate au ca motiv iubirea, dar hainele și accesoriile pe care le găsiți nu trebuie să fie ele simbolul iubirii, ci faptul că sunt făcute cadou reprezintă empatia și dragostea față de ceilalți”.

Cum dragostea trece prin stomac, cei care vor să-și impresioneze jumătatea pot alege un desert în ton cu sărbătorile care bat la ușă.

Un târg al iubirii va fi organizat și de Primăria Sectorului 3. Va avea porțile deschise timp de aproape trei săptămâni, începând de marți. Îndrăgostiții au ocazia să se căsătorească pentru o zi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult