Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Localnici terorizați de un hoț care le intră în cămări. „A crezut că-i țuică, dar a băut din uleiul pentru mașina de cusut”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Localnicii din două comune din Satu Mare sunt terorizați de un consătean care, la lăsarea întunericului, le intră în case și fură tot ce găsește.

Oamenii se plâng că individul dă atacul mai ales la băutura din cămară, în special la țuică. Până acum, zeci de litri de alcool s-au evaporat. Cum, însă, prejudiciul este prea mic, bărbatul a scăpat de fiecare dată.

Hoțul a spart casele a peste 30 de familii

Speriați de vizitele dese ale hoțului, localnicii și-au montat camere de supraveghere. Îl cunosc pe cel care, seară de seară, le vizitează pivnițele, dar, deși îl reclamă la poliție, vecinul lor ajunge, de fiecare dată, în liberate. Hoțul a intrat în ultimul an, în casele a peste 30 de familii. Duminică, bărbatul de 48 de ani a reușit, într-o singură oră, să intre în cinci locuințe. Un record greu de egalat chiar și pentru profesioniști.

Localnică: „Mai ales când rămân eu singură cu copilul de nouă ani, stau cu frică că poate intra peste noi în casă. Am înălțat gardul, am pus și camera de supraveghere și nu mai știm ce să facem. Suntem disperați”.

Localnic: „Merge la frigider și ia mâncarea și băutura, și gata. Totdeauna fura. Intra în case și fura tot ce găsește, băutură, mâncare și aici la fiica-mea a intrat, dar nm-a putut fura nimic, că erau toate ușile închise”.

Citește și
fetita aparat auditiv
Un hoț de pe litoral a furat aparatul auditiv al unei fetițe. ”Nu mai aude deloc”
A băut și uleiul pentru mașina de cusut

La una din spargeri a avut parte de o surpriză. Căuta țuică dar...

Localnică: „A intrat acolo și a băut că a crezut că-i țuică, dar a băut din uleiul pentru mașina de cusut”.

Cetățeanul turmentat locuiește cu părinții care, de rușinea vecinilor, nici nu mai vorbesc cu el. Au apelat chiar la un ajutor medical, însă bărbatul nu a putut fi reabilitat.

Tatăl hoțului: „Intră în case și la vecini, și aici. Eu nici nu mai discut cu el”.

Acum, individul urmează să fie audiat și este cercetat pentru furt calificat. Spre disperarea vecinilor, tot în liberate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult