Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iubitorii de schi și snowboard au dat năvală în stațunile de munte. În Poiana Brașov turiștii au stat la cozi interminabile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca să se bucure de zăpadă și aer curat iubitorii de schi și snowboard au dat năvală în stațunile de munte.

La Sinaia însă, instalațiile de transport pe cablu au fost oprite din cauza vântului. Iar în Poiana Brașov turiștii au avut parte de ceață, dar și de cozi uriașe la telegondolă.

Hotelurile și pensiunile sunt pline. În acest weekend gradul de ocupare este de aproape, 80 la sută. În Poiana Brașov, turiștii și-au început ziua cu aglomerația de la telegondolă, la cozi interminabile. În stațiunea montană, stratul de zăpadă măsoară 30 de centimetri, iar în Masivul Postăvarul 40 de centimetri. Chiar dacă în partea superioară a muntelui termometrul a înregistrat -4 grade Celsius și a fost ceață, turiștii nu au ezitat să vină. După ce și-au pus sângele în mișcare, mulți s-au oprit la petrecerea de la peste 1700 de metri. La Sinaia, nu doar cozile, ci și vântul le-au cam stricat planurile turiștilor care intenționau să ajungă la pârtiile de mare altitudine. Instalațiile către cota 2000 nu au funcționat, astfel că schiorii și snowborderii au avut la dispoziție doar Pârtia Nouă, care coboară de la 1400 la cota 1000, sau pârtia pentru începători. Snowborder: "Primele două porțiuni sunt cu gheață, dar în rest e ok, doar că stăm foarte mult la coadă///Dacă ești pasionat se merită, dacă nu, nu". Turist: "Un pic mai multă coadă oricum, dacă vedeți jos e mai mare". De zăpada, chiar dacă puțină, s-au bucurat și cei veniți doar pentru aer curat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult