Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Intervenţie pentru salvarea unui bărbat lovit de o piatră, într-o zonă greu accesibilă din Cheile Bicazului | FOTO

Pompierii din Piatra Neamț au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea unui bărbat lovit de o piatră, eveniment petrecut într-o zonă greu accesibilă din Cheile Bicazului

Elicopterul SMURD a preluat victima în stare de inconştienţă şi o va transporta la UPU Târgu Mureş, au mai precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că, sâmbătă, în jurul orei 11:25, pompierii au fost sesizaţi prin apel la 112 că o persoană a fost lovită de o piatră, într-o zonă greu accesibilă din Cheile Bicazului. „La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Salvamont Neamţ şi Harghita, SVSU Bicaz Chei, SAJ Bicaz şi Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ (o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD TIM). Primele informaţii primite au transmis faptul că persoana este în stare de inconştienţă, astfel fiind solicitat şi un elicopter SMURD”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ. Sursa citată a adăugat că forţele de intervenţie au acţionat pentru coborârea unui bărbat pentru a putea fi preluat de echipajul SMURD TIM în vederea transportului la elicopter.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult