Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la o casă din Vaslui. Pompierii cred că proprietarul şi-ar fi incendiat locuinţa

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la o casă din satul vasluian Bârzeşti, proprietarul locuinţei fiind găsit de pompieri într-o magazie, aflat cel mai probabil în comă alcoolică.

Detaşamentul Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a intervenit la locul producerii evenimentului cu două autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD, apelantul care a anunţat incendiul la 112 precizând că în interiorul locuinţei este posibil să fie surprins proprietarul, citează Agerpres.

"La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată într-o locuinţă cu parter şi etaj, pe o suprafaţă de circa două sute de metri pătraţi. Exista pericolul de propagare a incendiului la o locuinţă învecinată, dar şi la o anexă gospodărească. Iniţial, proprietarul locuinţei nu a fost găsit. Ulterior, în timpul operaţiunilor de stingere a incendiului şi de protejare a bunurilor aflate în pericol, într-o anexă gospodărească a fost găsit un bărbat, în stare de inconştienţă, posibil în comă alcoolică. Persoana găsită în stare de inconştienţă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii urmează să determine cauza exactă a incendiului, existând suspiciunea că proprietarul şi-ar fi incendiat locuinţa.

În acest caz au demarat verificări şi poliţiştii.

Citește și
pompier
O casă a fost distrusă într-un incendiu în Vaslui, după ce proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă în mână

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult