Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încărcător de armă de foc și cartușe, descoperite într-un utilaj de deszăpezire de un angajat al unei primării, în Mehedinți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Alertă în județul Mehedinți. Un angajat al primăriei Ponoarele a găsit un încărcător de armă de foc cu patru cartușe de calibrul 9 mm, într-un utilaj de deszăpezire.

Utilajul nu a mai fost folosit de aproximativ doi ani, susțin autoritățile. Angajatul primăriei se afla împreună cu un bărbat care prestează muncă în folosul comunității, iar cei doi trebuiau să deszapzeasca străzile localității. După ce au descoperit încărcătorul, au dat imediat alarma, iar poliţiştii au început cercetările.

Angajat: „Eu am băgat bateria aici. Când împinsei, văzui că mergea cam greoi sau, în fine, nu știu, cred că pe aici pe undeva îl găsii. În momentul în care băgai eu bateria, atunci”.

Angajatul primăriei a mărturisit că, alături de un bărbat care prestează munca în folosul comunității, se pregăteau să pună bateria la utilaj pentru a începe deszăpezirea, când au descoperit grozăvia. Utilajul nu a mai fost folosit din februarie 2021.

Angajat: „Îl văzui că pică jos ceva și nu știam ce”.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Surse din Poliție spun că încărcătorul ar fi aparținut unei arme de vânătoare, de calibrul 30-06.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult