Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încă doi pacienți din salonul ATI ars la Piatra Neamț au murit. Care este starea medicului Cătălin Denciu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Încă doi dintre pacienții transferați de la Spitalul din Piatra Neamț, unde a izbucnit un incendiu acum o săptămână, au murit.

 

Pe de altă parte, medicul Cătălin Denciu, care a intrat în saloanele cuprinse de flăcări ca să salveze bolnavii, va putea fi vizitat săptămâna aceasta de soție în Belgia, acolo unde este tratat pentru arsuri.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății: ”Starea este staționară, echilibrat hemodinamic și hidroelectrolitic, fac toaletele arsurilor în fiecare zi, dimineața și seara, se practică și procedurile de dializă, urmând să se intervină și chirurgical pentru pentru anumite intervenții de excizie grefare, cu posibilitatea detubării lui la sfârșitul săptămânii. Va merge în Belgia soția".

Cei doi pacienți, de 72, respectiv 76 de ani, care au murit aveau și alte afecțiuni, pe lângă COVID-19, și erau deja în stare gravă când au fost mutați la Spitalul din Lețcani, Iași. Ei nu suferiseră arsuri în incendiu.

În total, șase bolnavi au fost transferați după ce a ars Secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Piatra Neamț. Doar doi dintre ei mai sunt în viață, dar în stare gravă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult