Modifica setarile cookie
Toate categoriile

GALERIE FOTO. Cele mai bune glume și meme-uri apărute după cozile kilometrice de la benzinării

Cozi urișe s-au format miercuri seară în majoritatea benzinăriilor din țară, după oamenii au fost alarmați de scumpirea bruscă a carburanților. La scurt timp după acest fenomen, glumele au împânzit rețelele de socilizare.

După cozile care s-au format la benzinăriile din țară, pe rețelele de socializare au apărut, evident, glume și meme-uri despre scumpirea carburanților și isteria de la benzinării.

Vezi, în GALERIA FOTO de mai jos, cele mai bune glume și meme-uri despre cozile kilometrice de la benzinării.

Numeroși români au creat miercuri seară cozi kilometrice la benzinăriile din țară, iar unii comercianți au ridicat prețul carburanților până la 11 lei litrul, după ce s-a răspândit zvonul că benzina și motorina urmează să se scumpească, iar oamenii au intrat în panică.

În mai multe locuri au putut fi văzuți persoane care încărcau carburanți de la pompă în pungi, damigene, tomberoane sau containere de plastic.

Citește și
Benzinarie
Ce prețuri au benzina și motorina joi dimineața, după zvonurile că vor depăși 10 lei pe litru

Pentru a vedea prețul carburantului la stațiile din toată țara, puteți accesa platforma „Monitorul Prețurilor”, lansată de Consiliul Concurenței.

Conform datelor afișate de aplicația Monitorul Prețurilor, creșteri mari ale prețurilor carburanților s-au înregistrat la benzinăriile unui singur lanț de distribuție și unele benzinării independente din vestul tării, transmite Consiliul Concurenței.

Unii din şoferi au fost inventivi și au umplut cu benzină și motorină tot ce au găsit - rezervoare, canistre şi chiar PET-uri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult