Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festivalul de la Bonțida este în toi. Solistul Iggy Pop a re-creat și în inima Transilvaniei atmosfera care l-a consacrat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Festivalul de la Bonțida este în toi, iar aseară pe scenă a urcat o legendă: americanul Iggy Pop. Deși se apropie de opt decenii de viață, solistul a re-creat și în inima Transilvaniei atmosfera care l-a consacrat.

Urmează alte două zile de distracție, cu muzică electrizantă, la Castelul Castelul Bánffy. Organizatorii estimează că 200 de mii de oameni vor participa la ediția din acest an.

Cu o energie de invidiat pentru cei 76 de ani ai săi, americanul Iggy Pop, o legendă a muzicii punk-rock, a făcut spectacol la Electric Castle. Solistul i-a câștigat pe tineri de la prima piesă.

Energia electrizantă a fost susținută și de cei de la Pendulum.

Originar din Cluj, Rareș s-a întors acasă pentru a face ce știe mai bine: să cânte. L-am suprins în timp ce-și făcea încălzirea în fața castelului Banffy, pentru concertul din această seară.

Rareș Maris – artist: „Am avut puține emoții înainte de acest mic concert pe care l-am avut, dar cred că de acum începe distracția. Mâine cât pe scena trap și asta înseamnă că o să fie un set mai îndreptat spre muzica asta trap și urban și am vrut că până la urmă așa m-am lansat și așa o să continui.”

Se anunță un weekend plin la castel. Jamie XX sau Morcheeba sunt printre cei care vor urca pe scenă în ultimele două zile de festival.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult