Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi indivizi din Cluj au dat mai multe spargeri în locuințele unor bătrâni. Cum au fost prinși în flagrant

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi indivizi fără scrupule din Cluj-Napoca au vrut să se îmbogățească rapid așa că au dat mai multe spargeri în locuințele unor bătrâni.  

Un bărbat de 72 s-a trezit în toiul nopții cu intrușii în casă și, după ce l-au amenințat, omul le-a dat toți banii pe care îi avea la el, dar și cardul bancar. Suspecții s-au făcut nevăzuți însă au repetat fapta, după două zile, în alt cartier. De data aceasta, proprietarul a apucat să sune la 112.

În miez de noapte, cei doi bărbați, de 39, respectiv 19 ani, au intrat în locuința bătrânului din Cluj-Napoca, cu măști chirurgicale pe față, pentru a nu fi recunoscuți, spun anchetatorii. Speriat, bărbatul de 72 de ani le-a dat suspecților toți banii pe care îi avea în casă - 400 de lei - și cardul bancar.

Omul a reușit să sune după ajutor abia după ce a rămas singur. Cei din zonă spun că se tem să iasă noaptea din casă. Bătrân: „E dezastru ce e aici, e plin de drogați. Nu suntem în siguranță, bineînțeles.” Au trecut doar două zile până când cei doi indivizi au atacat din nou. De data aceasta, într-un alt cartier, la ora 5 dimineața. Propietarul a auzit zgomot și l-a prins pe unul dintre atacatori lângă casă, iar acesta s-a prezentat ca fiind un om de la salubritate. Pentru a doua lovitură au ales o zonă mai centrală. Aici însă nu au reușit să își ducă planul la capăt, pentru că proprietarul a sunat imediat la 112. Bărbatul de 39 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, iar tânărul de 19 ani a fost plasat în arest la domiciliu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult