Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detaliu sinistru dezvăluit în cazul olandezului găsit mort într-o cameră de hotel din Timișoara. Ce a observat camerista

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descoperire sinistră învăluită în mister într-un hotel din Timișoara. Un cetățean olandez a fost găsit mort în cameră, de femeia de serviciu.

 

Detaliu sinistru dezvăluit în cazul olandezului găsit mort într-o cameră de hotel din Timișoara. Ce a observat camerista

Bărbatul era venit în oraș pentru un tratament stomatologic, potrivit declarațiilor date de reprezentanții unității de cazare polițiștilor. În jurul său erau mai multe pastile, spun unele surse.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a cazat în Timișoara, în urmă cu patru zile. Camerista a intrat prima dată să îi curețe camera, în urmă cu două zile. L-a văzut întins în pat și a crezut că doarme, așa că a ieșit. Sâmbătă dimineață a intrat, din nou. A observat că bărbatul era în aceeași poziție, și a sunat la 112. Medicii care au sosit la fața locului și-au dat seama că cetățeanul olandez era decedat de câteva zile. Deocamdată, nu se știe ce fel de pastile au descoperit criminaliștii lângă bărbat, dacă erau un tratament dat de stomatolog sau altceva. Nu se știe nici din ce cauză a decedat individul și sunt luate în calcul mai multe variante. Cauza morții va fi stabilită după necropsie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult