Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-au răzbunat românii pe afacerea prințului Emanuel de Liechtenstein, după împuşcarea ursului Arthur

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe măsură ce românii din țară și din străinătate au aflat că Prințul Emanuel de Liechtenstein a împușcat cel mai mare și valoros urs din țara noastră, au început să se răzbune.

 

Cel mai uşor le-a fost să atace și să schimbe pagina de prezentare a castelului deținut de prinţ, de pe Google.

Prima dată românii au început să comenteze negativ şi să dea note proaste castelului pe care prinţul Emanuel îl are în Austria, pe site-uri extrem de importante cum ar fi Google maps şi Tripadvisor. Cei de la castel au raportat iniţiativa, şi pe măsură ce orele au trecut, site-urile arătau ca înainte de partida de vânătoare.

Site-urile au explicat că business-ul turistic al prinţului nu are nimic de a face cu un eveniment particular. Numai că, surpriză, în urmă cu o oră, internauţii au reuşit ceea ce părea imposibilul: ca atunci când dai căutare pe google după Riegersburg Castle să apară Castelul Arthur, după numele ursului împuşcat de prinţ.

Citește și
urs, Arthur
Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein

Românii nu numai că au schimbat denumirea locului de pe hartă, dar au şi inundat recenziile Google cu comentarii negative în română, engleză şi chiar germană, limbă vorbită în Austria pentru ca şi comunitatea locală să fie la curent cu vânătoarea prinţului Emanuel.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult