Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mii de tineri care plecau de la ”Beach, Please!” au așteptat trenul în plin soare la Costinești. Gara nu are nicio copertină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aglomerație mare în Costinești, dar și pe DN39. Cei care au participat la festivalul ”Beach, Please!” s-au îndreptat către intrarea pe autostradă.  

După cinci zile în care au petrecut la festivalul ”Beach, Please!”, participanții s-au întorc acasă. În gara din Costinești, mii de tineri au așteptat în soarele arzător să se urce în vagoane.

Peronul nu este prevăzut cu niciun spațiu unde călătorii ar putea să se ascundă de soare, nu este nicio copertină sau un loc cu umbră. De altfel, gara de aici este în proces de reabilitare, transmite CFR Călători.

Un drum de 30 de minute cu mașina s-a făcut în peste 2 ore

Din cauza codului roșu de caniculă, trenurile au circulat cu viteză redusă și au avut întârzieri de zeci de minute.

Citește și
alcool
Românii au invadat litoralul. Recomandarea unui barman în zilele caniculare: Ce să bem când e atât de cald

Și cei care au venit cu mașina la festival au trebuit să se înarmeze cu răbdare, pentru că s-a circulat foarte greu spre Constanța, iar un drum care în mod normal se parcurge în 30 de minute la orele amiezii s-a făcut în mai mult de 2 ore.

Partea bună este că duminică noapte toți cei care au fost la ”Beach, Please!” au trăit o seară memorabilă alături de artiștii preferați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult