Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul neașteptat făcut în sala de judecată de studentul care i-a dat foc profesorului din Constanța

Your browser doesn't support HTML5 video.

Studentul de la Universitatea Ovidius din Constanța, care i-a dat foc profesorului de matematică, a fost arestat vineri, pentru tentativă de omor. 

În fața instanței, tânărul și-a recunoscut vina și a spus că îi pare rău că a avut o asemenea reacție după ce a picat examenul.

Studentul de 21 de ani a fost adus la Tribunalul Constanța după o noapte petrecută în arestul Inspectoratului Județean de Poliție. Cu privirea în pământ, studentul a intrat în sala de judecată, unde și-a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut în fața jurnaliștilor, în momentul în care a fost prins și dus la audieri.

Vineri, și-a recunoscut vina de a-și fi incendiat dascălul, un bărbat de 70 de ani. Tânărul a susținut că s-a enervat atunci când profesorul de matematică l-a anunțat că nu va intra în examenul de licență pentru că are o restanță.

Tânărul era pregătit să se răzbune, sunt de părere procurorii, pentru că avea în geantă o sticlă cu substanța inflamabilă și brichetă. A așteptat un moment în care profesorul a rămas singur în clasă și i-a dat foc. Victima a suferit arsuri la picioare, dar nu rămas internată în spital.   

Citește și
ambulanta romania
Un student din Constanța a incendiat un profesor, nemulţumit de nota pe care acesta i-o acordase la un examen

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult