Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A apelat la o ”ghicitoare” ca să scape de necazuri, însă a dat de noi probleme

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie din Braşov a rămas fără bijuterii, dar şi fără banii pe care îi avea în portofel, după ce a căzut pradă unei aşa-zise ghicitoare.

Individa i-a cerut să pună toate lucrurile de valoare într-o batistă pe care a avut voie să o desfacă doar acasă. Femeia a respectat instrucţiunile, dar la destinaţie a găsit în mica legătură doar nişte pietricele. Escroaca a fost, în cele din urmă, identificată.

Înşelăciunea a avut loc ziua în amiaza mare. Păgubita aştepta autobuzul într-o staţie din Braşov, când o necunoscută i-a spus că pare abătută şi i-a promis că-i va ghici viitorul şi va alunga, prin farmec, toate necazurile ce o pândesc.

A dus-o într-un loc ferit şi a convins-o să pună în batistă cerceii, inelele, lanţul de aur de la gât, dar şi toţi banii pe care îi avea la ea, în total, o mică avere de circa 4500 de lei.

Ulterior, aşa-zisa ghicitoare i-a legat femeii batista de bluză în spate şi i-a spus să nu umble la ea până acasă.

Citește și
Curieri, păcălit de soți din Alba de 10.000 de lei
Cum au reușit doi soți din Alba să păcălească un curier cu 10.000 de lei

După ce şi-a dat seama că a fost înşelată, victima a anunţat poliţia, iar suspecta a fost prinsă. Este vorba de o femeie de 57 de ani din Argeş, care va fi cercetată sub control judiciar.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult