O femeie a crezut că a dat lovitura când a cunoscut pe net un colonel american bogat


Ultimul update: Joi 09 Mai 2019 21:51
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019 21:36
Categorie: Stiri actuale
internet

O femeie din Carei, Satu Mare, a căzut victimă unui escroc internațional care se dă drept colonel american. Femeia și-a riscat toate economiile de-o viață, convinsă fiind că a dat lovitura în dragoste și în plan financiar

Adela a cunoscut online un bărbat  care s-a dat drept colonel din armata SUA, care i-a spus că vrea să se retragă în România, la Carei. Acesta i-a mai spus că a făcut rost ilegal de o pradă de război în timp ce se afla în misiune, în Irak, relatează presasm.ro.

Bărbatul i-a spus că o cutie cu 900.000 de dolari americani și bijuterii de 250.000 de dolari s-ar afla la o bancă din Londra, Marea Britanie, însă el nu poate ridica personal cutia de valori, așa că a  rugat-o pe Adela să facă asta.

Evident, Adela trebuia să trimită bani în UK pentru asta. Și pentru că nu avea bani suficienți, femeia a început să se împrumute de la colegi și de la prieteni.

Femeia a trimis banii, în jur de 12.000 de lire sterline, unui destinatar din Londra, posibil chiar ”colonelul”. I s-a spus că formalitățile de expediere merg foarte greu, mai trebuie bani, așa că, disperată, femeia a continuat să se împrumute.

După câteva săptămâni în care nu a primit niciun semn de la ”colonel”, Adela și-a dat seama că a fost înșelată și a depus o reclamație la Poliție, în speranța că va reuși să-și recupereze paguba.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: presasm.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO