Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Comandantul ISU Banat, internat la Spitalul „Victor Babeș” cu Covid-19. Este nevaccinat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șeful pompierilor bănățeni, Lucian Mihoc, a fost internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Comandantul ISU Banat, Lucian Mihoc, în vârstă de 43 de ani, este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, după ce a fost diagnosticat cu Covid.

Potrivit unor surse, ar avea plămânii afectați în proporție de 30 la sută și se pare că nu este vaccinat. Starea lui de sănătate este moderată spre severă, spun medicii. În prezent, medicii îl țin sub supraveghere pentru a vedea cum evoluează starea lui de sănătate.

Altfel, Valeriu Gheorghiță crede că deja România se îndreaptă către acel scenariu negru prin care Italia a trecut la debutul pandemiei, anul trecut, când avea un număr record de infectări și, de asemenea, un record negru al persoanelor decedate din cauza Covid-19, și, la fel, spune că atâta vreme cât există vaccinul disponibil pentru fiecare cetățean al țării, este păcat ca oamenii să-și pună viața în pericol, pe a lor, sau pe a celor dragi, și să nu se vaccineze.

„Mi-e teamă că deja suntem în acest scenariu. Este cât se poate de evident că spitalele şi unităţile de primiri urgenţe sunt asaltate, sunt copleşite în momentul de faţă de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, lăsând la o parte celelalte categorii de boli, urgenţele, accidentele rutiere, arsurile, care vedem că se întâmplă în fiecare zi şi care generează victime care au nevoie de asistenţă medicală”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță.

Citește și
Valeriu Gheorghiță
Valeriu Gheorghiță: “Mi-e teamă că deja suntem în acest scenariu” al Italiei de anul trecut

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult