Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cei trei afgani care au atacat doi polițiști în timp ce încercau să ascundă mai mulți migranți într-un TIR au fost arestați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei trei afgani care au atacat doi polițiști din Timiș în timp ce încercau să ascundă mai mulți migranți într-un TIR au fost arestați preventiv.

Taximetristul care i-ar fi transportat pe indivizi până în parcarea de pe A1 este cercetat și el sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

„Ați ajutat călăuzele? Le-ați dus cu taxi-ul în parcare? -Am făcut o cursă de taxi, n-am știut că sunt periculoși. Mi-au plătit cursa de taxi, n-am știut. -Cât v-au plătit până acolo? -Vreo 150 de lei.”

Polițiștii spun că taximetristul i-ar fi dus pe cei trei cetățeni afgani - care aveau rol de călăuze pentru opt migranți - din Timișoara până în parcarea de pe autostrada A1.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care doi dintre suspecți studiază remorcile camioanelor.

Oamenii legii i-au prins în flagrant, moment în care unul dintre indivizi i-a înjunghiat pe doi dintre agenți cu un cuțit.

Potrivit anchetatorilor, taximetristul i-ar fi dus pe doi dintre suspecți înapoi la Timișoara, la câteva zeci de minute după aceste scene.

„Ce v-au spus în engleză? Că au nevoie de taxi, să fac o cursă cu ei. Mi-au arătat pe telefon unde vor să meargă, n-am știut ce vor să facă acolo”

Cetățenii afgani au primit mandat de arestare, iar taximetristul este cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Chiar dacă suspecții în acest caz au fost capturați, ancheta polițiștilor și a procurorilor continuă. Ei trebuie să afle dacă vorim despre o grupare de crimă organizată, pentru că de obicei aceste rețele de trafic de migranți sunt mult mai numeroase și au ramificații internaționale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult