Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce făcea mama fetiței de 2 ani care a căzut de la etaj în Timișoara în momentul incidentului. În casă era și concubinul ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fetiță de doi ani și patru luni a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Timișoara, pe plafonul de deasupra scării de acces în imobil.

Martorii susțin că mama se afla în casă în acel moment, împreună cu concubinul ei. Copila a fost dusă de urgență la spital, pentru investigații.

Direcția de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiș face cercetări în acest caz, iar Poliția a deschis un dosar penal. Incidentul a avut loc la amiază și nimeni, se pare, nu a fost martor la cădere. Adulții au fost alertați de țipetele copilei. Plânsetul de diperare al fetiței a fost auzit de o femeie care a parcat mașina în zonă. Ulterior a observat-o pe micuță pe plafonul deasupra ușii blocului. Era rănită la fața și o striga pe mama sa. După ce femeia a sunat la 112, la scurt timp au apărut mama și partenerul ei, iar bărbatul s-a urcat pe țeava de gaz și a coborât-o pe cea mică de pe plafon. La scurt timp și-au făcut apariția polițiștii și un echipaj de la ambulanță. Vecină: „Am văzut doar când l-a luat acolo de pe terasa aia de sus.” Vecină: „Nu știu de unde a căzut.”

Vecină: „Foarte rău, părinții sunt vinovați.” Fetița a fost dusă la spital, pentru investigații. Din primele informații, nu are răni grave. Reporter: Era conștientă?

Vecină: „Fetița, da.” Potrivit martorilor, mama a povestit că era în baie când a avut loc incidentul, iar concubinul dormea. Fetița - singurul copil al femeii - s-ar fi urcat pe o noptieră și ar fi deschis geamul. Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiș face cercetări. Poliția a dechis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă in rem.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult