Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrul unei femei, descoperit în curtea unei case din Caraș-Severin. Concubinul ei, găsit spânzurat în aceeași gospodărie

Cadavrul unei femei a fost descoperit, miercuri, în curtea unei case din Fârliug, judeţul Caraş-Severin. Concubinul ei a fost găsit spânzurat în gospodărie. Poliţia a deschis o anchetă.  

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia”, a transmis, miercuri, IPJ Caraş-Severin, scrie News.ro.

Sursa citată a precizat că echipa operativă din cadrul inspectoratului şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au deplasat la faţa locului pentru cercetarea locului faptei şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La ora transmiterii acestei ştiri, cercetările sunt în curs de desfăşurare.

 

Citește și
procesul rugbystilor
Final în ”procesul rugbyștilor”, pentru crima odioasă care a șocat Argentina. Ce s-a întâmplat la citirea verdictului VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult