Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Problema de care s-au lovit turiștii care au fost în weekend la munte. Ce s-a întâmplat când au plecat spre casă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Turiștii care au plecat duminică mai devreme de la munte, în speranța că vor prinde drumul liber, au avut ghinion. Un incendiu de vegetație a blocat DN1, pe ambele sensuri, în județul Prahova.

Era prea mult fum, iar pe șosea s-a format o coloană lungă de mașini.

Flăcările au ajuns la un moment dat chiar lângă asfalt. Fumul dens a redus mult vizibilitatea, așa că polițiștii i-au îndrumat pe șoferi pe rute ocolitoare. În zona localității Băicoi aproximativ 35 de hectare cultivate cu cereale și o combină agricolă s-au făcut scrum. Focul a pornit de la un utilaj din care au ieșit scântei.

Mai norocoși, turiștii care au rămas pe munte până mai târziu, s-au bucurat de o zi răcoroasă. 19 grade erau la prânz la Piatra Arsă. Totuși și acolo a fost aglomerat. Drumul care urcă pe platoul Bucegi era străjuit de două șiruri lungi de mașini. După ce au parcat, cei mai mulți dintre turiști au pornit pe munte.

Ghizii le recomandă să fie prudenți turiștilor care nu fac diferența dintre o drumeție pe munte și o plimbare ușoară. Să nu vină în papuci și să aibă în bagaj apă și o pelerină pentru vreme rea.

Citește și
acc sibiu
Accident grav în Sibiu, între un microbuz şcolar și o mașină. Planul Roșu de intervenție, dezactivat. Doi copii, la spital

În Brașov, cei care au vrut să facă mai multă mișcare au pornit pe jos până la Cetățuie. Apoi, istoviți, oamenii au căutat umbra teraselor și s-au răcorit cu o limonadă ori o înghețată.

După ce căldura s-a mai domolit, vizitatorii s-au urcat în mașini și au pornit spre casă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult