Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie în toată regula la un botez de români, în Italia. Unul dintre invitați a ajuns la spital, cu răni grave

Un eveniment festiv s-a transformat într-un incident tragic în timpul unui botez românesc desfășurat în Italia.

În seara zilei de sâmbătă, 17 februarie, o petrecere într-o sală de recepții din provincia Perugia, Umbria, a degenerat într-o confruntare violentă, după cum relatează Il Messaggero, conform Rotalianul.

Ce ar fi trebuit să fie o ocazie de bucurie și împărțire a fericirii s-a transformat într-o scenă de tensiune și agresivitate, după ce unele priviri și cuvinte au aprins fitilul discordiei.

În urma unor schimburi de replici tensionate, atmosfera de sărbătoare s-a transformat rapid într-o luptă fizică, alimentată, se pare, și de consumul de alcool.

Șase bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 38 de ani, prezenți la eveniment împreună cu familiile lor, au fost implicați în incident. Toți erau cetățeni români, rezidenți în zona Foligno.

Citește și
colaj biserica
DNA al Bisericii pentru preoții care iau șpagă. Pentru cununie, botez sau înmormântare trebuie tăiată chitanță

Situația a devenit atât de gravă încât intervenția poliției a fost necesară pentru a restabili ordinea și a separa părțile implicate.

În urma confruntării, unul dintre bărbați a suferit răni grave, inclusiv fracturi la nas și membrele superioare, fiind transportat de urgență la spitalul din Perugia pentru tratament. Medicii estimează o perioadă de recuperare de cel puțin 30 de zile pentru acesta.

Ulterior, cei șase bărbați implicați au fost denunțați la Parchetul din Perugia, care va continua investigațiile pentru a stabili responsabilitățile și consecințele legale ale incidentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult