Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Așa-zisul guru din Hunedoara a scăpat de arest. Decizia instanței

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ardelean Fărcaș, cunoscut drept „Adi de la Brad”, așa-zisul guru din județul Hunedoara, acuzat că a violat și șantajat mai multe adepte ale sectei pe care o crease de zeci de ani, a scăpat marți de arest.

Instanța a decis ca acesta să fie cercetat în libertate, sub control judiciar. La ieșirea din arest, individul a fost așteptat de către trei femei și a ținut să precizeze și că zilele petrecute în spatele gratiilor l-ar fi făcut și mai puternic.

Reporter: Cum e decizia instanței?

Guru: „O decizie pozitivă și mă bucur că am stat aici pentru că am devenit un om matur și un om puternic.”

Reporter: Cum sunt acuzațiile care vi se aduc?

Guru: „Nefondate și nesincere!” Vorbim despre 21 de persoane, mame și tați, care locuiau în tabăra lui „Adi de la Brad”, împreună cu mai mulți copii. Acuzația este de rele tratamente aplicate minorilor, pentru că părinții nu și-au înscris copiii la școală și la un medic de familie. De altfel, procurorii au dispus și efectuarea unei expertize medico-legale pentru a stabili dacă a fost afectată dezvoltarea fizică și morală a copiilor. Pe de altă parte, Ardelean Fărcaș a făcut contestație la decizia de arestare preventivă. El a spus, joi dimineață, în fața instanței, că are probleme cu inima și tratamentul pe care îl urmează nu poate fi administrat în arest. Din acest motiv a cerut judecarea în libertate. Magistrații au decis că poate fi cercetat sub control judiciar pentru că nu consideră că acesta reprezintă un pericol public.

Citește și
Vissarion, arestat de forțele speciale
Un celebru guru din Siberia, Vissarion, cu mii de adepți, arestat de forţele speciale

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult