Un guru și un miliardar susțin că au descoperit tratamentul pentru Covid-19

Ultima actualizare: 24-06-2020 10:51
guru Baba Ramdev
Getty

O companie din India, fondată de un guru și de un miliardar, a anunțat că a început vânzarea unui tratament naturist care vindecă în totalitate pacienții bolnavi de Covid-19, scrie Forbes.

Cei doi au susținut o conferință de presă, marți, în care au explicat că pachetul corona conține pastile, picături nazale și un ulei, toate pe bază de plante.

Patanjali Ayurved este o companie care vinde o gamă largă de produse, de la pastă de dinți și cosmetice, până la gemuri și paste.

Unul dintre fondatori este un guru, Baba Ramdev, care reprezintă imaginea companiei, dar nu deține acțiuni. Partenerul său, Acharya Balkrishna, deține pachetul majoritar de acțiuni și are o avere estimată la 1,2 miliarde dolari.

”Cele susținute de ei nu au fost certificate de niciun studiu științific”, a spus unul dintre membrii Guvernului din India care a îndemnat compania să nu mai promoveze un tratament contra Covid-19 până nu i se dovedește eficiența.

India este a patra țară din lume ca număr de cazuri. Peste 440.000 de oameni au contractat noul coronavirus. Numărul deceselor în rândul pacienților a trecut de 14.000.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO